sparrov, witaj, nie ma czegoś takiego niepowodzenie :wink:, co można zrobić poczytaj Tuning, modyfikacje i przeróbki, wtedy wystarczy decyzja i kontakt na PW z http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=3381, życzę miłej lektury
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Krzysiu wielkie dzięki za TPMSa! :banan wszystko działa ... Wszystkim POLECAM krzynola (i tym z Trójmiasta i tym z poza), Jego fachowość przewyższa o niebo "fachowców" z ASO. W planach kolejne mody m.in. czujnik wycieraczek, nagrzewnica, no i chyba największy w moim przypadku - ori ksenony. Koledzy, nie krępujcie się, a kontaktujcie w każdej sprawie, Krzysiu to Fachowiec przez duże "F".
Dzisiaj w ASO było fajnie, Zbysiu coś tam zamawiał i się wdał w dyskusje
ja podszedłem i "..ooo Pan Krzysiu, co zamawiamy?..." i olali Zbyszka :diabelski_usmiech
ale za to rabat dostał duży :szeroki_usmiech
Pierwsza wizyta i już wiem na pewno, że nie ostatnia. Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i wrażenie, że nie ma rzeczy której Krzysiek by nie naprawił :wink: .
Hamulce ładnie się docierają, a w bagażniku na swoją kolej czekają rozpórki.
Pozdrawiam
Po dzisiejszej wizycie u krzynola mod udany ;lampka od W8 i TPMS zamontowane , pełna profeska ,super atmosfera i ceny jak w biedronce :zlosnik1:
(tzn. konkurencyjne) pozdro Krzysiek i do następnego. POLECAM
4tech, standardowo na allegro, przednia od TT, a tylne ori RS.
Cały komplet montowaliśmy jednocześnie, więc nie mam porównania jak auto zachowuje się tylko z przednią lub tylko tylnymi.
Tylnej tak nie odczujesz jak przedniej - największa różnica jest po zamontowaniu samej przedniej, reakcja na skręt i czucie prowadzenia bez porównania do serii czyli bez.
Jak w końcu zamontowaliście przednią? Nitonakrętki czy na przelot?
Przy ewentualnym odkręcaniu trzeba będzie od spodu przytrzymać. To najprostsze rozwiązanie. M8 czy pokusiliście się o M10 bo otworki w rozpórce na M10 pozwalają :twisted:
Wczoraj zakończona kolejna operacja na moim pędzidle. Sprawą oczywiście zajął się sam ordynator kliniki mechatronicznej krzynol :szeroki_usmiech . Montaż halogenów przeprowadzony na dwa razy. Pierwszy dzień - pociągnięcie elektryki (bo niestety w moim autku nie przewidziano halogenów) + wszczepienie samych światełek. Niestety poza brakiem elektryki pojawił się kolejny problem, mianowicie mózg w postaci modułu BORDNETZ nie przetwarzał informacji związanych z nowo wszczepionymi organami w postaci halogenów. Diagnoza ordynatora krzynola mogła być tylko jedna - przeszczep BORDNETZA. Po powrocie do domu zacząłem przeglądać portal za pomocą którego odbywa się handlel tego typu organami. Po paru dniach miałem wreszcie materiał do przeszczepu - 30 bitowy moduł w wersji Highend. Wczoraj ponownie odwiedziłem klinikę u krzynola. Całość poszła sprawnie, mózg w postacci BORDNETZA wszczepiony i komunikacja halogeny - bordnetz odbywa się bez zakłóceń. Odpowiednie kodowania i pacjent może cieszyć się nowym wyglądem i funkcjonalnością. Dodatkowo dr. krzynol zrobił pożądek z układem nerwowym w postaci kabli w silniku i pospinał je razem, żeby nie ulegały uszkodzeniom.
Wielkie dzięki Krzysiu.
Komentarz